Doelstelling

Op 25 september jl. – op de 114e dies van de school – is de Vereniging van Oud-Odulphianen opgericht. Iedereen die op het St.-Odulphuslyceum gewerkt en/of gestudeerd heeft kan er lid van worden. Het is de bedoeling dat de vereniging de banden tussen de leden onderling en tussen school en leden gaat versterken. Dat kan op verschillende manieren.

  • De vereniging kan bijeenkomsten organiseren van haar leden. Dat kunnen reünies zijn, maar ook andere bijeenkomsten.
  • de leden vormen een netwerken waar ieder lid gebruik van kan maken. Ze kunnen elkaar ondersteunen, van elkaar leren, elkaar inschakelen bij het vinden van stageplaatsen of een baan of het zoeken naar geschikte personeelsleden, etc. 
  • De vereniging kan haar leden op de hoogte houden van wat er reilt en zeilt op het Odulphus.
  • De vereniging kan de school op verschillende manieren ondersteunen. Veel oud-Odulphianen hebben belangrijke of interessante posities in de samenleving ingenomen. Ze beschikken over zeer uiteenlopende deskundigheden. Ze kunnen veel te vertellen hebben aan de huidige leerlingen en personeel van de school als gastspreker of in een studium generale. Ze kunnen met hun deskundigheid de school ondersteuning bieden op tal van manieren.

 

 

© 2023 Vereniging Oud-Odulphianen